Companie

 

CX3 Solutions Macchines Pitesti furnizeaza masini si utilaje cu CNC

CNCOutlet, furnizor utilaje CNC Pitesti

CX3 SOLUTIONS MACCHINES este o societatea romaneasca, flexibila, infiintata in anul 2010 din dorinta de a veni in completarea ofertei de vanzare si servicii aferente masinilor unelte cu CNC de pe piata romaneasca, dar si in afara, o societate care se adapteaza usor cerintelor pietei, capabila sa se dezvolte si sa devina un partener de incredere pentru colaboratori.

CX3 SOLUTIONS MACCHINES are ca principala activitate comercializarea de masini unelte si utilaje cu CNC second hand din industria prelucrarii metalului, cat si asigurarea mentenantei acestora.

Firma este intr-o continua crestere si dezvoltare datorita seriozitatii si profesionalismului de care a dat dovada de-a lungul timpului fata de clientii sai.

Societatea noastra are ca si parteneri firme de renume din Europa, Asia si Romania.

La cerere, firma noastra poate sa comercializeze si alte utilaje si accesorii aferente industriei prelucrarii metalelor decat cele descrise in site si sa ofere transport si punerea in functiune a utilajelor comercializate.

Toate utilajele oferite spre vanzare de catre firma noastra sunt functionale si beneficiaza de lucrari de curatire si revizie mecanica si electrica.

 
Acest site foloseste cookie-uri proprii, precum si de la siteuri terte, pentru a furniza vizitatorilor cea mai buna experienta de navigare