Relocare, demontare si remontare a masinilor unelte

 


Relocarea unui utilaj sau a unei linii intregi de productie poate fi una din cele mai delicate proceduri, implicand un grad ridicat de know how specific, de intelegere a functionarii interdependente a masinilor unelte si a particularitatii fiecarui utilaj sau subset al acestuia.

Echipa noastra are experienta in relocari de complexitate foarte mare, linii intregi de productie fiind demontate, relocate si remontate in spatii noi, asigurandu-se functionarea optima a acestora la scurt timp dupa remontare, procesul desfasurandu-se in conditii excelente, in ciuda dificultatilor inerente operatiunilor cu un grad ridicat de complexitate.

Marci de prestigiu ne-au solicitat serviciile in privinta relocarii liniilor de productie, realizand astfel de lucrari in Italia, Franta si Belgia.

Pentru solicitari cu privire la relocarea unei linii tehnologice sau a unui utilaj, conatactati-ne prin intermediul paginii de contact.

Click aici pentru a vedea imagini proiect RELOCARE FREZA CNC CU PORTAL MARCA JOBS EVER 1 

Click aici pentru a vedea imagini cu relocarea strungului Dart Mind TC 220

 
Acest site foloseste cookie-uri proprii, precum si de la siteuri terte, pentru a furniza vizitatorilor cea mai buna experienta de navigare