Echipa

 

Cea mai importanta componenta a unei firme este reprezentata de oameni

Echipa de exceptie a CNCOutlet.ro, cu o experienta insumata de peste 40 ani in domeniul masinilor si utilajelor cu CNC va sta la dispozitieEchipa CNCOutlet.ro este formata din persoane cu un inalt grad de calificare, specializate in comertul cu masini-unelte din industria prelucrarii metalului, cu sau fara CNC.

Activitatea societatii este asigurata de personal cu experienta de peste 15 ani in domeniul comercializarii utilajelor si de peste 20 de ani in mentenanta si intretinerea unor astfel de utilaje, ceea ce ne recomanda drept o societate la care puteti apela cu cea mai mare incredere, solutiile oferite fiind fundamentate atat teoretic, cat si bazate pe experienta acumulata de-a lungul timpului.

Incercam astfel sa ne pliem pe necesitatile si dorintele fiecarui client, oferind consultanta in vederea alegerii celui mai potrivit utilaj dar si servicii de mentenanta si intretinere post vanzare.

Comunicarea, profesionalismul, integritatea si inovatia sunt valorile comune ce alcatuiesc personalitatea echipei noastre, standardele profesionale sunt pastrate si imbunatatite prin perfectionarea profesionala permanenta a membrilor acesteia.

Suntem in permanenta in cautarea celor mai inovative si eficiente utilaje astfel incat, standardele profesionale sa fie pastrate si imbunatatite periodic.

 
Acest site foloseste cookie-uri proprii, precum si de la siteuri terte, pentru a furniza vizitatorilor cea mai buna experienta de navigare