Companie

Awesome Image

CX3 Solutions Macchines Pitesti furnizeaza masini si utilaje cu CNC

CX3 Solutions Macchines este o societatea romaneasca, flexibila, infiintata in anul 2010 din dorinta de a veni in completarea ofertei de vanzare si servicii aferente masinilor unelte cu CNC de pe piata romaneasca, dar si in afara, o societate care se adapteaza usor cerintelor pietei, capabila sa se dezvolte si sa devina un partener de incredere pentru colaboratori.

CX3 Solutions Macchines are ca principala activitate comercializarea de masini unelte si utilaje cu CNC second hand din industria prelucrarii metalului, cat si asigurarea mentenantei acestora.

Firma este intr-o continua crestere si dezvoltare datorita seriozitatii si profesionalismului de care a dat dovada de-a lungul timpului fata de clientii sai.

Societatea noastra are ca si parteneri firme de renume din Europa, Asia si Romania.

La cerere, firma noastra poate sa comercializeze si alte utilaje si accesorii aferente industriei prelucrarii metalelor decat cele descrise in site si sa ofere transport si punerea in functiune a utilajelor comercializate.

Toate utilajele oferite spre vanzare de catre firma noastra sunt functionale si beneficiaza de lucrari de curatire si revizie mecanica si electrica.

Echipa

Awesome Image

Cea mai importanta componenta a unei firme este reprezentata de oameni

Echipa CX3 Solutions Macchines este formata din persoane cu un inalt grad de calificare, specializate in comertul cu masini-unelte din industria prelucrarii metalului, cu sau fara CNC.

Activitatea societatii este asigurata de personal cu experienta de peste 15 ani in domeniul comercializarii utilajelor si de peste 20 de ani in mentenanta si intretinerea unor astfel de utilaje, ceea ce ne recomanda drept o societate la care puteti apela cu cea mai mare incredere, solutiile oferite fiind fundamentate atat teoretic, cat si bazate pe experienta acumulata de-a lungul timpului.

Incercam astfel sa ne pliem pe necesitatile si dorintele fiecarui client, oferind consultanta in vederea alegerii celui mai potrivit utilaj dar si servicii de mentenanta si intretinere post vanzare.

Comunicarea, profesionalismul, integritatea si inovatia sunt valorile comune ce alcatuiesc personalitatea echipei noastre, standardele profesionale sunt pastrate si imbunatatite prin perfectionarea profesionala permanenta a membrilor acesteia.

Suntem in permanenta in cautarea celor mai inovative si eficiente utilaje astfel incat, standardele profesionale sa fie pastrate si imbunatatite periodic.

Awesome Image

Camion cu macara nou, destinat serviciilor de relocare

Sevicii - CX3 Solutions Macchines

  • Servicii De Mentenanta Si Curatire Masini Unelte
  • Interventie Si Reparatii Mecanice Si Electrice
  • Relocare, Demontare Si Remontare A Masinilor Unelte
Firma noastra ofera servicii de mentenanta si curatire a utilajelor si masinilor unelte in mod profesional, cu personal cu un inalt grad de calificare, asigurand in acest fel o prelungire reala a duratei de functionare a utilajelor, scazand pe termen mediu si lung costurile de inlocuire si de reparare a utilajelor, eliminand totodata costurile generate de perioadele de nefunctionare a utilajului.
La cerere, ca interventie separata sau in cadrul unui contract de mentenanta, echipa noastra asigura servicii de interventii si reparatii masini si utilaje electrice si mecanice, indiferent de complexitate.
  • Servicii de interventii
  • Reparatii masini si utilaje electrice si mecanice
  • Haideti sa discutam, suntem convinsi ca putem oferi solutii!
Relocarea unui utilaj sau a unei linii intregi de productie poate fi una din cele mai delicate proceduri, implicand un grad ridicat de know how specific, de intelegere a functionarii interdependente a masinilor unelte si a particularitatii fiecarui utilaj sau subset al acestuia.
Awesome Image